23948sdkhjf

NAVNENYT: Danmarks største Idémøbler får ny chef

En erfaren rådgiver inden for salg og butiksudvikling er ny mand i spidsen for Idémøbler i Glostrup.
45-årige René Vitton er ny chef for Idémøbler i Glostrup, skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

René Vitton har en 25-år lang karriere i modebranchen bag sig, hvor han har arbejdet med stort set alt inden for tøjbranchen – fra butiksudvikling, indkøb, coaching af personale, etablering af nye butikker ledelse og drift af egne butikker. Men der skulle ske noget nyt, og han søgte Idémøbler, da han ønskede at arbejde i en stor koncern.

- Hvis man vil udvikle sig, så er vores organisation super god. Idémøbler er virkelig god til at udvikle deres ansatte – og det gælder på alle niveauer. Vores ledelseskurser, karriereudvikling og sparringsforløb er af en kvalitet, jeg aldrig tidligere har oplevet. Så jeg kan kun anbefale alle, der drømmer om en karriere inden for detailbranchen, at søge job i Idémøbler, siger René Vitton.

Samtidig oplever han, at han i sit arbejde som chef for en Idémøbler kan bruge en del af den erfaring, han tidligere har fået som divisionstræner i håndbold.

- Vi er et team, som skal fungere sammen – trods vores forskelligheder. Og har vi for eksempel haft et godt salg tre dage i træk, men et dårligere salg på fjerdedagen, så kan jeg bruge noget af den samme coaching, jeg brugte som håndboldtræner til at motivere mine kolleger, så vi altid kan møde kunderne med god rådgivning og vejledning, siger René Vitton.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062